Grandico Solutions Logo

De oprichter van Grandico Solutions is Dhr. D.C Grandia. Het was zijn doel om een team samen te stellen, waarmee niet alleen zijn opdrachtgevers, maar ook zijn de werknemers tevreden zouden zijn. En daar blijft Grandico Solutions dagelijks aan werken. Want een goede en tevreden werknemer die op de juiste plek zit, zorgt voor tevreden opdrachtgevers.

In het logo van Grandico Solutions is dan ook niet voor niets vermeld “omdat het moet klikken”. Deze klik moet er zijn bij zowel de mensen die voor Grandico Solutions willen werken als bij onze opdrachtgevers.

BETROKKENHEID BIJ HET PERSONEEL

Grandico Solutions is erg betrokken bij het personeel. Wij proberen onze uitzendkrachten goed te leren kennen, zodat we een juiste inschatting kunnen maken van de kwaliteiten van de werknemer.

Is iemand zelfstandig, onzeker, kan men goed in een groep functioneren? Een goed beeld vormen van een persoon, zorgt ervoor dat deze ingezet kan worden op de juiste plek, waardoor deze optimaal kan functioneren.

Wij verwachten ook dat onze opdrachtgevers respect hebben voor de ingehuurde mensen. Dit is voor Grandico Solutions een vereiste, omdat de samenwerking anders nooit de beoogde 100% kan bereiken.

FAMILIEBEDRIJF GRANDICO SOLUTIONS

Per 01-02-2020 is Grandico Solutions van eenmanszaak naar V.O.F. veranderd. Daarbij is Dhr. J.D Grandia ( Bo) per 01-02-2020 toegetreden als vennoot.

Speerpunten zijn:

  • Respect
  • betrouwbaar
  • oplossingsgericht
  • warm

Omdat het moet klikken!!

UW PROBLEEM IS ONZE UITDAGING

Grandico Solutions is een breed georiënteerde uitzendorganisatie.

We hebben daardoor een brede klantenkring opgebouwd, in diverse bedrijfstakken verspreid over heel Nederland.

We proberen voor iedereen een passende oplossing te vinden.

Fruitplukker inhuren